jump to main-menujump to main content
zbmed-Logo Home | Latest additions | Contact us | Imprint | [de][en] | RSS Feed

Digital Collections

Last results | Search Details

ZB MED - Informationszentrum Lebenswissenschaften

 
 

Specialist Fields

  • Medizin
  • Gesundheit
  • Ernährung
  • Umwelt
  • Agrar

Collections

  • All Collections
  • Bibliothek des Niederrheinischen Vereins für öffentliche Gesundheitspflege
  • Dissertationen, Habilitationen, Universitätsschriften
  • Drucke bis 1800
  • Sammlung von der Goltz
  • Sammlung Hoffmann
  • Sammlung Landwirtschaftliche Akademie in Bonn-Poppelsdorf
  • Sammlung Schaaffhausen
  • Schriftenreihe Forschungsinstitut für Nutztierbiologie (FBN)
  • Wunschdigitalisate aus ZB MED-Bestand
  • ZB MED Apidologie
  • ZB MED Balneologie
  • ZB MED Chirurgie
  • ZB MED Geburtshilfe
  • ZB MED Infektionskrankheiten
  • ZB MED Lebensmitteltechnologie
  • ZB MED Medizingeschichte
  • ZB MED Milch und Molkereiwesen
  • ZB MED Nervenheilkunde und Psychologie
  • ZB MED Onkologie
  • ZB MED Ophthalmologie
  • ZB MED Pflanzenbau
  • ZB MED Pflege
  • ZB MED Physische Anthropologie (Thomas Hösche Sammlung)
  • ZB MED Pädiatrie
  • ZB MED Schutzimpfungen
  • ZB MED Thanatologie
  • ZB MED Zahn-, Mund- und Kieferheilkunde

Lists

  • All Titles
  • Title
  • Author / Collaborator
  • Place
  • Publisher
  • Year
  • Title
  • Content
  • Overview
  • Page
  •  
Manual of the apiary / by A. J. Cook. Chicago, Ill. : Newman, 1878

Content

  •  
    PDF  Front cover
  •  
    PDF  Endsheet
  •  
    PDF  Title page
  •  
    PDF  Dedication
  •  
    PDF  PREFACE TO FIRST EDITION.
  •  
    PDF  PREFACE TO SECOND EDITION.
  •  
    PDF I CONTENTS.
  •  
    PDF VI ILLUSTRATIONS.
  •  
    PDF 11 INTRODUCTION.
  •  
    PDF 25 PART FIRST. NATURAL HISTORY OF THE HONEY BEE.
    •  
      PDF 27 CHAPTER I. THE BEE'S PLACE IN THE ANIMAL KINGDOM.
    •  
      PDF 48 CHAPTER II. ANATOMY AND PHYSIOLOGY.
    •  
      PDF 101 CHAPTER III. SWARMING OR NATURAL METHOD OF INCREASE.
    •  
      PDF 104 CHAPTER IV. PRODUCTS OF BEES; THEIR ORIGIN AND FUNCTION.
  •  
    PDF 115 PART SECOND. THE APIARY; ITS CARE AND MANAGEMENT.
    •  
      PDF 117 INTRODUCTION TO PART II.
    •  
      PDF 122 CHAPTER V. HIVES AND BOXES
    •  
      PDF 152 CHAPTER VI. POSITION AND ARRANGEMENT OF APIARY.
    •  
      PDF 156 CHAPTER VII. TO TRANSFER BEES.
    •  
      PDF 159 CHAPTER VIII. FEEDING AND FEEDERS.
    •  
      PDF 163 CHAPTER IX. QUEEN REARING.
    •  
      PDF 171 CHAPTER X. INCREASE OF COLONIES.
    •  
      PDF 180 CHAPTER XI. ITALIANS AND ITALIANIZING.
    •  
      PDF 188 CHAPTER XII. EXTRACTING, AND THE EXTRACTOR.
    •  
      PDF 195 CHAPTER XIII. HANDLING BEES.
    •  
      PDF 203 CHAPTER XIV. COMB FOUNDATION.
    •  
      PDF 213 CHAPTER XV. MARKETING HONEY.
    •  
      PDF 218 CHAPTER XVI. HONEY PLANTS.
    •  
      PDF 246 CHAPTER XVII. WINTERING BEES.
    •  
      PDF 255 CHAPTER XVIII. THE HOUSE APIARY.
    •  
      PDF 258 CHAPTER XIX. EVILS THAT CONFRONT THE APIARIST.
    •  
      PDF 274 CHAPTER XX. CALENDAR AND AXIOMS.
  •  
    PDF 279 GENERAL INDEX.
  •  
    PDF  Werbung
  •  
    PDF  Endsheet
  •  
    PDF  Back cover
Imprint Privacy
Visual Library Server 2025